PortaliIndiceFAQCalendarioGalleriaCercaLista utentiRegistratiAccedi

Condividi
 

  Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial | 40.4 Mb

Andare in basso 
AutoreMessaggio
AL.DO
administrator
administrator
AL.DO

Maschio Join date : 28.06.09
Age : 28
Location : elbasan

 Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial | 40.4 Mb  Empty
MessaggioTitolo: Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial | 40.4 Mb     Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial | 40.4 Mb  EmptyLun Ago 30, 2010 2:12 pm

Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial


Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial | 40.4 Mb


Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial E ndërtuar në çmimin fitues ThreatSense engine, ESET NOD32 antivirus aktive zbulon dhe disables viruseve më shumë, trojans, worms, adware, spyware, phishing, rootkits dhe kërcënimeve të tjera interneti se çdo program available.ESET NOD32 antivirus ofron: proaktive Mbrojtja: çmimin fitues teknologji ThreatSense kombinon shtresa të shumta të zbulimit të ju mbrojtur nga kërcënimet e internetit e zbulimit para se ajo është shumë e late.Precise: Eset identifikon me saktësi të njohur dhe kërcënimeve të panjohura. Ajo vazhdimisht fiton çmime më të mira nga laboratorë testimi dhe është i njohur për ketë zero Design rremë positives.1Lightweight: Punon me pak memorie dhe CPU pushtet, duke lejuar kompjuterin tuaj për të kandiduar të shpejtë, duke i bërë më shumë hapësirë për lojëra, web browsing, dhe emailing.Fast Scanning Speeds: Highly programi efikas sigurimin e shpejtë file scanning and updates produkt. Ajo shkon në heshtje në background.Proactive.Ju shprehi të gjeni një program antivirus të mirë.

Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial Built on the award-winning ThreatSense engine, ESET NOD32 Antivirus proactively detects and disables more viruses, trojans, worms, adware, spyware, phishing, rootkits and other Internet threats than any program available.ESET NOD32 Antivirus provides: Proactive Protection: The award winning ThreatSense technology combines multiple layers of detection protecting you from Internet threats before it is too late.Precise Detection: ESET accurately identifies known and unknown threats. It consistently wins top awards from testing labs and is recognized for having zero false positives.1Lightweight Design: Requires less memory and CPU power, allowing your computer to run fast, making more room for games, web browsing, and emailing.Fast Scanning Speeds: Highly efficient program ensuring fast file scanning and product updates. It runs quietly in the background.Proactive, precise, lightweight and fast. You wont find a better antivirus program.

_________________
Web hostingkliko ketu :http://alksw.blogspot.com/


KOPJO LINKUN :google.com/+Aldoisaj91
Torna in alto Andare in basso
Visualizza il profilo http://universal.lovelyforum.net
 
Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 64 bit + Serial | 40.4 Mb
Torna in alto 
Pagina 1 di 1

Permessi di questa sezione del forum:Non puoi rispondere agli argomenti in questo forum
 :: programe per pc-
Vai verso: