PortaliIndiceGalleriaCercaRegistratiAccedi

Condividi
 

 Device Indentifier

Andare in basso 
AutoreMessaggio
AL.DO
administrator
administrator
AL.DO

Maschio Join date : 28.06.09
Age : 28
Location : elbasan

Device Indentifier Empty
MessaggioTitolo: Device Indentifier   Device Indentifier EmptySab Ott 23, 2010 9:01 am

Device Indentifier

Device Indentifier


Device Indentifier | 1 MB


Device Indentifier Identifikuesi Unknown Device ju mundëson për të identifikuar të shënojë verdhë pyetje etiketuar Devices panjohur në Device Manager. Dhe raportet e keni një përmbledhje të detajuar për emrin e prodhuesit, emrin OEM, llojin pajisje, pajisje dhe model madje edhe emrin e saktë të pajisjeve të panjohur. Me të dhënat e mbledhura, ju mund të kontaktoni prodhues hardware tuaj për mbështetje ose kërkoni në Internet për shofer korrespondon me një klikim të thjeshtë. Me këtë dobi, ju mund të konvertohet menjëherë pajisjet paidentifikuar tuaj panjohur në pajisje të identifikuar të njohur dhe për të gjetur shofer të duhur në internet dhe kontaktoni prodhuesit pajisje hardware apo tregtar. pajisje të njohur të njohura nga Microsoft Windows gjithashtu do të analizohet e pavarur të sistemit operativ.

Ju sugjeruar që të bëni një backup të plotë shofer me Drivers e mia, pasi të keni identifikuar të gjitha pajisjet e panjohur me software e duhur e tyre drejtuesit pajisje të instaluar.


Supported OS: Windows 95, Windows 98, Windows 98SE, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, dhe Windows 7. Ardhmen OS janë mbështetur nëpërmjet update online. Ju edhe mund të drejtuar shërbimeve të vogël freeware nga CD ose disketë.

Features

- Identifikimi i 1.1/2.0/3.0 Device USB
- Identifikimi i IEEE Device 1394
- Identifikimi i ISA Plug & Play Device
- Identifikimi Biznes AGP Device
- Identifikimi PCI, PCI-E, Device eSATA
- Multilingual interface: anglisht, frëngjisht
- Gjej shoferëve për Hardware Devices
- Kontakt Hardware direkt shitës
- Save apo Print informacion Hardware


Device Indentifier Unknown Device Identifier enables you to identify the yellow question mark labeled Unknown Devices in Device Manager. And reports you a detailed summary for the manufacturer name, OEM name, device type, device model and even the exact name of the unknown devices. With the collected information, you might contact your hardware manufacturer for support or search the Internet for the corresponding driver with a simple click. With this utility, you might immediately convert your unidentified unknown devices into identified known devices and find proper driver on the Internet and contact the hardware device manufacturer or vender. Known devices recognized by Microsoft Windows will also be analyzed independent of the operating system.

You are suggested to do a thorough driver backup with My Drivers after you have identified all the unknown devices with their proper device drivers software installed.


Supported OS: Windows 95, Windows 98, Windows 98SE, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Vista, and Windows 7. Future OS are supported via the online update. You might even run the small freeware utility from CD or floppy.

Features

- Identify USB 1.1/2.0/3.0 Device
- Identify IEEE 1394 Device
- Identify ISA Plug&Play Device
- Identify AGP Bus Device
- Identify PCI, PCI-E, eSATA Device
- Multilingual interface: English, French
- Find Drivers for Hardware Devices
- Contact Hardware Vender directly
- Save or Print Hardware information
Size: ( 1 MB )
Password: ( kosovadc )

Download Mediafire.com
Torna in alto Andare in basso
http://universal.lovelyforum.net
 
Device Indentifier
Torna in alto 
Pagina 1 di 1

Permessi di questa sezione del forum:Non puoi rispondere agli argomenti in questo forum
 :: programe per pc-
Vai verso: