PortaliIndiceFAQCalendarioGalleriaCercaLista utentiRegistratiAccedi

Condividi
 

 Get Back Fat And NTFS

Andare in basso 
AutoreMessaggio
AL.DO
administrator
administrator
AL.DO

Maschio Join date : 28.06.09
Age : 28
Location : elbasan

Get Back Fat And NTFS  Empty
MessaggioTitolo: Get Back Fat And NTFS    Get Back Fat And NTFS  EmptyMar Nov 30, 2010 9:45 pm

Get Back Fat And NTFS

Get Back Fat And NTFS


Get Back Fat And NTFS With Serial Key | 5 MB


Get Back Fat And NTFS GetDataBack është më shumë se një Undelete apo shërim file program apo një sistem të rivendosur.

GetDataBack do të mbulojë të dhënat tuaja, nëse tabela e hard drive-së ndarje, rekord boot, FAT / MFT ose directory rrënjë janë të humbur ose të dëmtuar, të dhënat u humbur për shkak të një sulmi të virusit, makinë ishte e formatuar, fdisk ka qenë e drejtuar, një dështim të pushtetit ka shkaktuar rrëzimit të një sistemi, fotografi janë humbur për shkak të dështimit software, dosjet ishin fshirë aksidentalisht. GetDataBack mund të shërohen edhe të dhënat tuaja, kur me makinë nuk është më e njohur nga Windows. Ajo mund gjithashtu të përdoret edhe në qoftë se të gjitha informatat directory - jo vetëm në directory rrënjë-është zhdukur.
Të marrë gjithçka mbrapa, mënyrë e sigurt dhe e lehtë.

algoritme të avancuara të siguruar që të gjitha drejtoritë dhe nën drejtorive janë vendosur së bashku sa ishin, dhe se emrat e gjatë skedar janë rikonstruktuar të saktë. GetDataBack është read-only, do të thotë të programit kurrë nuk do të përpiqet për të shkruar për të përzënë ju jeni gati për të shërohen. Software ynë mundëson një përdorues pa përvojë për të kryer shërimin e tyre të të dhënave duke i udhëzuar ata nëpër tre hapa të lehtë për të kuptuar. Në qoftë se jeni një përdorues të përparuara ka mundësi për të rregulluar procesin e rimëkëmbjes dhe për të përmirësuar rezultatet.
Të lirë të provoni

Sh***ko versionin e gjyqit dhe të shërohen dosjet tuaja. Ju mund preview të dhënat tuaja për t'u siguruar që ajo në fakt funksionon. Nëse ju pëlqen rezultatet e ju nuk keni nevojë të drejtuar programin përsëri. Blerje të rëndësishme licencës dhe shkruani atë në programin e hapur. Pastaj kopje gjithçka që ju duhet!
jetës përditësime falas

GetDataBack vjen me përditësime falas për jetë e softuerit. Ndryshe nga konkurrentët që të kërkojë nga ju për të blerë një version të ri çdo vit, konsumatorët e parë tanë GetDataBack nga 2001 janë ende duke shijuar versionet më i ri i softuerit tonë!
Recover files nëpërmjet rrjetit tuaj lokal ose kabllo serik

Ky funksion ju mundëson për të kandiduar GetDataBack në një kompjuter ("të largët"), ndërsa qasja në disqet e një kompjuteri ("host"). Kthimin e të dhënave në një rrjet është e dobishme, sidomos kur ju nuk jeni në gjendje për të hequr me makinë që ju doni të shërohen nga dhe atë të një kompjuter tjetër. Vetëm sh***ko HDHost dhe të instaloni në kompjuterin që dëshironi të shërohen të dhënave nga.

Get Back Fat And NTFS GetDataBack is more than an undelete or file recovery program or a system restore.

GetDataBack will recover your data if the hard drive's partition table, boot record, FAT/MFT or root directory are lost or damaged, data was lost due to a virus attack, the drive was formatted, fdisk has been run, a power failure has caused a system crash, files were lost due to a software failure, files were accidentally deleted. GetDataBack can even recover your data when the drive is no longer recognized by Windows. It can likewise be used even if all directory information - not just the root directory- is missing.
Get everything back, The safe and easy way.

Advanced algorithms make sure that all directories and sub directories are put together as they were, and that long file names are reconstructed correctly. GetDataBack is read-only, meaning the program will never attempt to write to the drive you are about to recover. Our software enables an inexperienced user to conduct their own data recovery by guiding them through three easy to understand steps. If you are an advanced user there are options to adjust the recovery process and improve the results.
Free to try

Download the trial version and recover your files. You can preview your data to be sure it actually works. If you like the results you do not need run the program again. Purchase the license key and enter it into the open program. Then copy everything you need!
Free lifetime updates

GetDataBack comes with free updates for the lifetime of the software. Unlike competitors who require you to buy a new version every year, our first GetDataBack customers from 2001 are still enjoying the newest versions of our software!
Recover files over your local network or serial cable

This feature enables you to run GetDataBack on one computer ("remote") while accessing the drives of another computer ("host"). Recovering data over a network is useful, especially when you are not able to remove the drive you want to recover from and attach it to another computer. Just download HDHost and install it on the computer you want to recover data from.
Size: ( 5 MB )
Password: ( kosovadc )

Download Mediafire.com
Torna in alto Andare in basso
Visualizza il profilo http://universal.lovelyforum.net
 
Get Back Fat And NTFS
Torna in alto 
Pagina 1 di 1

Permessi di questa sezione del forum:Non puoi rispondere agli argomenti in questo forum
 :: programe per pc-
Vai verso: